Al cincilea şef în şapte ani la Impact Developer: Puzdrowski pleacă din „motive personale“. În locul său este adus Bogdan Oşlobeanu de la KazMunayGas

24 ian 2018 Autor: Liviu Popescu

Bartosz Puzdrowski, director general al dezvoltatorului imobiliar Impact Developer&Contractor (IMP), va renunţa la funcţie de la 1 martie 2018, iar în locul său va fi numit  Bogdan Oşlobeanu, care a lucrat la KazMunayGaz şi Ernst&Young, fără experienţă în domeniul imobiliar.

Oşlobeanu devine astfel al cincilea şef din 2012 încoace la Impact, companie controlată de antreprenorul Gheorghe Iaciu. Puzdrowski  era la şefia Impact din septembrie 2016. Pe mandatul lui Puzdrowski capitalizarea Impact a urcat cu 60%, la circa 311 mil. lei, arată calculele ZF pe baza datelor BVB. Dar afacerile Impact au scăzut la nouă luni din 2017 cu 15%, la aproape 94 mil. lei în timp ce profitul net s-a înjumătăţit la 28 mil. lei.

Oşlobeanu va prelua funcţia de la 1 martie 2018 până atunci el fiind director general adjunct. Impact&Developer menţionează că Puzdrowski va fi consultant extern în cadrul companiei. „Principalele obiective pe care mi le propun în cadrul mandatului meu sunt dezvoltarea proiectelor rezidenţiale existente, Greenfield Băneasa şi Luxuria Domenii Residence, care au un potenţial ridicat în Bucureşti”, spune Bogdan Oşlobeanu. Mandatul lui Oşlobeanu la cârma companiei Impact, controlată de antreprenorul Gheorghe Iaciu, se va desfăşura între 1 martie 2018 şi 28 februarie 2022.

 

 

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 24.01.2018

 
Cuvinte cheie:
Impact Developer
, Puzdrowski
, Bogdan Oslobeanu
, KazMunayGas
, director general
, imobiliare
, impact
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide