Burse - Fonduri mutuale

Altă guvernare, alţi oameni: Ministerul Energiei vrea să schimbe boardul provizoriu al Hidroelectrica cu un alt board, tot provizoriu

Hidroelectrica este evaluată la 17 mld. lei. Foto: gov.ro

Hidroelectrica este evaluată la 17 mld. lei. Foto: gov.ro

Autor: Liviu Popescu

03.04.2017, 00:06 550

► Fondul Proprietatea vrea un board pe patru ani. Între timp, în jocul „unul hăis şi altul cea“ al celor doi acţionari ai Hidroelectrica, companie evaluată la 17 mld. lei, cel mai mult de pierdut are bursa românească, care nu ar putea vedea nici anul acesta la tranzacţionare perla sistemului românesc de energie.

Hidroelectrica, perla sistemului energetic românesc şi cea mai valoroasă companie din România, ar putea avea un consiliu de ad­mi­nis­traţie for­mat din şapte per­soane pe o perioa­dă de patru luni, care ar urma să voteze şi com­po­nen­ţa direc­toratului com­pa­niei evaluate la 17 miliarde de lei.

Din cele şase propuneri făcute vineri de ministrul ener­giei Toma Petcu se remarcă trei nominalizări: vicepre­şe­din­tele naţional pentru jocuri de noroc, un fost operator de producţie grafică la tele­viziune şi un fost realizator de televiziune.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO