Alumil Rom Industry Bucureşti a cumpărat materiale de 15 mil. lei de la grupul acţionar în a doua jumătate din 2016

31 ian 2017 Autor: Liviu Popescu

Alumil Rom Industry (ALU), companie care lucrează în extrudarea aluminiului, a raportat ieri pe bursă că a cumpărat profiluri de aluminiu şi accesorii de 15 mil. lei de la companiile din grupul acţionarului majoritar în perioada iulie-decembrie 2016. 

Alumil Rom Industry este filială a companiei Alumil Aluminium Industry din Grecia. 

Creanţele în sold la acest contract se ridică la 247.000 de lei. Alumil Rom Industry a vandut către companiile din cadrul grupului de 251.000, în timp ce facturi cumpărări diverse se ridică la 614.000 lei. 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 31.01.2017

 

Cuvinte cheie:
Alumil
, bucuresti
, grup
, cumparare
, actionari
, aluminiu
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide