Analist: Luăm în calcul, dar cu şanse mici, scăderea BET cu 5%

15 mar 2017 Autor: Liviu Popescu

Dan Rusu, analist-şef pieţe de capital la Banca Transilvania, consi­deră că indicele BET, de referinţă pentru bursa românească, între­gis­trează în prezent reacţii negative, dar nu se aşteaptă să ducă piaţa mai jos de confluenţa de suporturi de 7.800 de puncte.
 
El ia totuşi în calcul, dar cu şanse foarte reduse, şi o co­recţie până la 7.500 de puncte.
 
„Ulterior, vedem piaţa reluându-şi creşterile, iar indicele BET urcând spre 8.300, lucru confirmat în oarecare mă­sură şi de hiper-reactivitatea oscila­torilor pe scăderile recente“, scrie Rusu în buletinul de trezorerie al Băncii Transilvania.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 15.03.2017

 

Cuvinte cheie:
BET
, analist
, sanse
, scadere
, piata
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide