Analist: Un investitor care interacţionează pentru prima oară cu bursa ar trebui să se orienteze către acţiuni din indici

22 aug 2017 Autor: Liviu Popescu

Cristina Boicu, şeful departamentului de vânzări acţiuni din cadrul Raiffeisen Bank, recomandă unui investitor care se află la prima interacţiune cu bursa să înceapă să tranzacţioneze acţiuni ale celor mai sigure companii, precum cele din indicii bursieri. “În România aş începe cu companiile din indicele BET, şi dacă vrei să fii şi mai sigur şi mai restrictiv, cele care sunt în MSCI Frontier, indice urmărit de fonduri din toată lumea”, spune Cristina Boicu într-un interviu acordat operatorului de piaţă BVB.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 22.08.2017

 

Cuvinte cheie:
actiuni
, bursa
, investitor
, analist
, indici
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide