Burse - Fonduri mutuale

Analişti: Situaţia incertă a drumului de acces la Greenfield poate afecta vanzările Impact

Analişti: Situaţia incertă a drumului de acces la...

Autor: Liviu Popescu

27.02.2017, 00:05 1097

Chiar dacă Impact Developer & Contractor (IMP), emitent listat pe piaţa principală, a avut o perioadă bună în 2016 cu rezultate peste aştep­tările analiştilor, există şi cateva riscuri care trebuia luate în seamă. "Printre ele, litigiile, care pot afecta în mod sem­ni­ficativ profitabilitatea, dar şi si­tuaţia incertă a drumului de acces spre şi dinspre cel mai important proiect rezidenţial al Impact, Greenfield, o problemă care poate afecta vanzările viitoare", se arată într-o analiză reali­zată de Prime Transaction.

ZF a scris joi că complexul Greenfield din Băneasa, în care sunt în prezent, potrivit Primăriei Capi­ta­lei, 5.000 de locuitori, iar conform com­pa­niei dezvoltatoare un total de 6.000 de locuinţe pe un teren cu o suprafaţă de 60 de hectare, depinde integral de un drum cu o bandă pe sens care se intersectează cu o bretea de acces din DN1 spre Centura Capi­talei, după ce Pri­măria Bucureştiului a blocat accesul maşinilor pe drumul forestier, neasfaltat, dintre strada Erou Iancu Nicolae şi Greenfield, care străbătea Pădu­rea Băneasa.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO