Analiştii Erste văd acţiunile Transgaz la 230 de lei, mizând pe creşterea tarifelor pentru transportul gazelor

24 feb 2014 Autor: Adrian Cojocar

Acţionarii Transgaz ar putea obţine un randament al dividendului de 7,7% (la preţul actual al acţiunilor de 190,25 lei), dublu faţă de dobânda la depozitele bancare, conform calculelor analiştilor de la Erste.

Analiştii de la Erste Group au emis la finele săptămânii trecute un raport în care recoman­dă la „cum­pă­rare“ ac­ţiu­nile transpor­ta­torului de gaze naturale Transgaz Mediaş (TGN), după ce an­terior aveau o recomandare de „acu­mulare“ (cum­pără cu precauţie - n.red.).

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 24.02.2014

 

Cuvinte cheie:
transgaz
, analisti
, actiuni
, erste
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide