Burse - Fonduri mutuale

Armax Gaz mai ia un contract de 2 mil. euro de la Petrom

Armax Gaz mai ia un contract de 2 mil. euro de la Petrom

Autor: Radu Bostan

14.10.2014, 00:05 397
Armax Gaz Mediaş (simbol ARAX), companie care produce echipamente pentru industria petrolului şi gazelor, va construi o staţie de condiţionare de gaze naturale pentru OMV Petrom (SNP) în cadrul unui contract cu valoarea de 2,2 milioane de euro (inclusiv TVA), arată un anunţ publicat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP).
 
Contractul se alătură altor două contracte din partea producătorului de ţiţei câştigate de Armax Gaz, cu o valoare cumulată de 8,8 milioane de euro, care vizează tot realizarea unor staţii de condiţionare de gaze. Armax Gaz, controlată de directorul său general Mircea Vescan, a realizat afaceri de 32 milioane de lei (7,2 mil. euro) în primele şase luni, în creştere cu 40% faţă de acelaşi interval din 2013, în timp ce profitul net s-a situat la 151.294 lei (34.200 euro), la jumătate faţă de câştigul de 333.601 lei din aceeaşi perioadă a anului trecut. Afacerile companiei sunt dependente de comenzile din partea principalilor jucători de pe piaţa internă, adică Petrom, Romgaz (SNG) şi Transgaz (TGN).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO