Armax Gaz mai ia un contract de 2 mil. euro de la Petrom

14 oct 2014 Autor: Radu Bostan

Armax Gaz Mediaş (simbol ARAX), companie care produce echipamente pentru industria petrolului şi gazelor, va construi o staţie de condiţionare de gaze naturale pentru OMV Petrom (SNP) în cadrul unui contract cu valoarea de 2,2 milioane de euro (inclusiv TVA), arată un anunţ publicat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP).
 
Contractul se alătură altor două contracte din partea producătorului de ţiţei câştigate de Armax Gaz, cu o valoare cumulată de 8,8 milioane de euro, care vizează tot realizarea unor staţii de condiţionare de gaze. Armax Gaz, controlată de directorul său general Mircea Vescan, a realizat afaceri de 32 milioane de lei (7,2 mil. euro) în primele şase luni, în creştere cu 40% faţă de acelaşi interval din 2013, în timp ce profitul net s-a situat la 151.294 lei (34.200 euro), la jumătate faţă de câştigul de 333.601 lei din aceeaşi perioadă a anului trecut. Afacerile companiei sunt dependente de comenzile din partea principalilor jucători de pe piaţa internă, adică Petrom, Romgaz (SNG) şi Transgaz (TGN).

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 14.10.2014

 

Cuvinte cheie:
gaze
, contract
, petrom
, companie
, petrol
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide