Burse - Fonduri mutuale

Artego raportează profit de trei ori mai mic într-un an

Artego raportează profit de trei ori mai mic într-un an

Autor: Liviu Popescu

16.11.2016, 00:05 186
Producătorul de articole teh­nice din cauciuc Artego Târgu-Jiu (ARTE) a avut la nouă luni un profit net de 1,9 mil. lei, de trei mai mic faţă de cel din ianuarie-septembrie 2015, în timp ce afacerile au scăzut cu 9%, la 95 mil. lei.

Compania, cu 62 mil. lei capita­li­zare, pune scăderea pe seama vo­la­ti­li­tăţii mediului de afaceri românesc, adică pe impredictibilitate, ceea ce a in­fluen­ţat negativ posibilităţile de rea­lizare a plă­ţilor de către clienţi.

„Lipsa posibilităţii realizării unor pre­dicţii coerente şi corecte a condus la men­ţinerea volatilităţii climatului de afa­ceri românesc, principalele organi­zaţii comerciale din domeniile side­rur­gic, petrolier, energetic continuând să pună accent pe reducerea costurilor şi im­plicit a desfăşurării de activităţi de achi­ziţii caracterizate prin urmărirea ob­ţi­nerii preţurilor de achiziţii cele mai scă­zute”, menţionează Artego Târgu-Jiu.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO