Burse - Fonduri mutuale

Au început vânzările de acţiuni la Dafora, cea mai performantă companie de la BVB de la începutul anului: 6 milioane de acţiuni de la fraţii Cristescu

Au început vânzările de acţiuni la Dafora, cea mai...

Autor: Liviu Popescu

31.01.2018, 00:04 1551

Foraj Sonde Craiova, companie listată controlată direct de Valentin Marius Cristescu şi Emil Cristescu, a vândut pe 25, 26 şi 29 ianuarie 6 milioane de acţiuni Dafora Mediaş (DAFR), cea mai performantă acţiune de la începutul anului 2018 de la BVB, în valoare totală de 185.000 de lei, arată calculele ZF făcute pe baza informaţiilor BVB.

Acestea sunt primele vânzări de acţiuni ale unor persoane iniţiate de când Dafora a reintrat la tranzacţionare, adică din toamna anului 2017 încoace. Toate cele trei tranzacţii au fost intermediate de BRK Financial Group, un intermediar de top 10 de la Bucureşti.

Fraţii Cristescu aveau la finele lunii iunie din 2017 o participaţie de 13,9% din Dafora Mediaş prin intermediul Foraj Sonde Craiova, astfel că în urma celor mai recente tranzacţii deţinerea lor a scăzut cu 0,6%, potrivit calculelor ZF.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO