Burse - Fonduri mutuale

BAC Advisory a făcut apel împotriva deciziei de intrare în insolvenţă a Romcab Târgu Mureş din cauza administratorului judiciar

BAC Advisory a făcut apel împotriva deciziei de intrare...

Autor: Liviu Popescu

09.03.2017, 00:00 300

Banca Internaţională de Investiţii şi firma de consultanţă BAC au făcut apel împotriva hotărârii Tribunalului Mureş de intrare în insolvenţă a producătorului de cabluri Romcab, se arată pe site-ul Tribunalului Mureş.

Astfel numărul companiilor care au făcut apel împotriva deciziei Tribunalului se ridică la opt. În cazul firmei de consultanţă BAC, este posibil ca apelul să fi fost făcut din cauza numirii administratorului judiciar RTZ&Partners.

„S-a atacat numirea administratorului judiciar. Într-o insolvenţă proprietarul încearcă să-şi pună propriul administrator. Nu cred că mai este cale de scăpare pentru Romcab”, a spus pentru ZF  o sursă de pe piaţa de capital care urmăreşte Romcab.

Reprezentanţii Romcab Târgu Mureş nu au putut fi contactaţi până la închiderea ediţiei. Producătorul de cabluri Romcab obţinuse în aprilie 2015 o finanţare de 15 milioane de euro de la Banca Internaţională de Investiţii, operaţiunea fiind intermediată de BAC.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO