Burse - Fonduri mutuale

Banca Internaţională de Investiţii, cu sediul la Moscova, unul dintre creditorii Romcab Târgu-Mureş, reclamă faptul că i-a fost refuzat accesul în depozite şi la verificarea documentelor

Banca Internaţională de Investiţii, cu sediul la...

Autor: Liviu Popescu

06.06.2017, 00:05 1433

► „Romcab SA a informat creditorul că întreaga sa activitate a încetat începând cu data de 3 ianuarie 2017.“

 

Banca Internaţională de Investiţii, unul dintre principalii creditori ai com­paniei în insolvenţă Romcab Târgu-Mu­reş (MCAB), susţine că debi­torul nu a respectat mai multe din obli­gaţiile asumate odată cu împru­mutul de 15 mil. euro din septembrie 2015.

Printre aceste obligaţii banca enumeră şi faptul că emitentul listat la bursă nu i-a predat raportările şi infor­maţiile la care s-a obli­gat, dar şi că i-a refuzat accesul în depozite.

„Romcab a refuzat accesul băncii şi ins­pec­to­rului con­trac­tual agreat în spa­ţiul său şi în depozite, în timpul vizitei pro­gra­mate pentru data de 16 ianuarie, astfel cum s-a înre­gistrat în pro­cesul - verbal emis de BEJ Huruba, Giunca & Asociaţii, încălcând astfel prevederile contrac­tuale“, se arată în Buletinul proce­durilor de insolvenţă al Romcab, la pagina 160.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO