Banca Transilvania a început în forţă răscumpărările

18 sep 2014 Autor: Roxana Pricop

Banca Transilvania (simbol bursier TLV) a răscumpărat din piaţă un pachet de 1,4 milioane de acţiuni proprii pe care a plătit 2,57 milioane de lei în ultima lună. Preţul mediu de achiziţie a fost de 1,83 lei/titlu.
 
Banca a început pe 11 august un nou program de răscum­părare prin care vizează achiziţia de 2 milioane de ac­ţiuni proprii.
 
Banca a anunţat că achiziţiile se vor face la un preţ minim egal cu cel din piaţă şi un preţ maxim de 2,5 lei/titlu. La ultimul preţ din piaţă, pachetul de 2 milioane de acţiuni ar valora 3,48 milioane de lei. Pachetul de 2 milioane de acţiuni răscumpărate va fi folosit pentru fidelizarea angajaţilor şi directorilor băncii, şi face parte din programul de răscumpărare în valoare de 17 milioane de acţiuni apro­bat de acţionarii băncii în aprilie. Banca a răscumpărat pa­­chete semnificative de acţiuni proprii de pe bursă începând din 2011, pe care le-a distribuit gratuit managerilor şi salariaţilor.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 18.09.2014

 

Cuvinte cheie:
banca transilvania
, rascumparare
, actiuni
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide