Burse - Fonduri mutuale

Banca Transilvania deschide pe 26 aprilie raportările pentru T1. Urmează BRD pe 4 mai şi Petrom pe 11 mai

Banca Transilvania deschide pe 26 aprilie raportările...

Autor: Liviu Popescu

24.04.2017, 00:05 417

Banca Transilvania (TLV), unul dintre cei mai tranzacţionaţi emitenţi de pe bursa românească, îşi va publica rezulatele financiare aferente pri­melor trei luni din 2017 pe 26 aprilie şi va deschide astfel ca­len­darul raportărilor trimestriale la Bursa de Valori Bu­cureşti. Un alt emitent mare care îşi va anunţa re­zultatele în perioada următoare este BRD, pe 4 mai, pentru ca OMV Petrom să fie al treilea emitent care vine cu raportări finan­ciare trimestriale pe 11 mai.

Astfel, cele mai mari două bănci listate la Bucureşti, cât şi compania cu cea mai mare capitalizare de pe segmentul principal, OMV Petrom cu 18 mld. lei, dau startul raportărilor financiare de pe segmentul principal de tranzacţionare pentru rezultatele pe primul trimestru din 2017, anul în care Bursa de Valori Bucureşti ar putea promova de la statutul de piaţă de frontieră la una emergentă.

Banca Transilvania, BRD şi OMV Petrom sunt de asemenea şi printre cei mai tranzacţionaţi emi­tenţi de la bursă, iar raportările trimestriale ar putea coincide cu derularea ofertei de listare a RCS&RDS în ceea ce poate fi cea mai mare vânzare de acţiuni de la bursa românească.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO