Bittnet Systems plăteşte cuponul la obligaţiunile emise cu o dobândă de 9% pe an

11 ian 2017 Autor: Dan Grigore Ivan

Compania Bittnet Systems (BNET), furnizor de servicii de training IT şi de soluţii IT&C, anunţă plata cuponului 2, din cadrul obligaţiunilor BNET 19, în data de 19 ianuarie. 

Plata este de 22,5 lei brut/obligaţiune, iar rata dobânzii fixe este de 9% per an. 

În ultima lună, s-au derulat 24 de tranzacţii cu obligaţiuni BNET19, cu o valoare cumulată de 67.563 lei, ce au condus la o apreciere de 0,98%, până la o cotaţie de 103%. În primul semestru, Bittnet Systems a raportat o cifră de afaceri de 5 mil. lei, în creştere cu 26% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 11.01.2017

 

Cuvinte cheie:
obligatiuni
, plati
, dobanda
, companie
, anunt
, soft
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide