Burse - Fonduri mutuale

Boardul Teraplast Bistriţa, reconfirmat pentru încă un an

Boardul Teraplast Bistriţa, reconfirmat pentru încă un an

Autor: Radu Bostan

08.10.2015, 00:00 326

Acţionarii producătorului de materiale de construcţii Teraplast Bistriţa (simbol bursier TRP) au acordat un nou mandat de un an celor cinci membri ai consiliului de administraţie, din care trei sunt reprezentanţi ai acţionarilor şi doi sunt administratori independenţi. Omul de afaceri clujean Dorel Goia, care deţine 46,77% din acţiunile Teraplast, a fost reconfirmat ca membru al Consiliului de Administraţie, urmând ca boardul să decidă dacă îi acordă un nou mandat de preşedinte.

Mandate noi au primit şi Emanoil Viciu, acţionar cu o participaţie de peste 8% la Teraplast şi fost director general, şi Răzvan Lefter, care reprezintă interesele fondului finlandez de investiţii KJK, acţionar cu 10%. Ceilalţi doi membri reconfirmaţi sunt Magda Palfi-Ţîrău, director regional la Raiffeisen Bank, şi Teofil Mureşan, cofondatorul şi preşedintele companiei de construcţii energetice Electrogrup.

Acţiunile Teraplast au crescut cu 147% de la începutul anului, majorând valoarea de piaţă a companiei cu 100 milioane de lei, până la 163 milioane de lei. 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO