Bogdan Câmpianu, Wood: Mă aştept ca 2016 să fie mai bun ca 2015 şi sper la una sau două listări noi. Bani sunt

5 ian 2016 Autor: Cristian Hostiuc

Bogdan Câmpianu, şeful ope­ra­ţiu­nilor Wood&Co de la Bucureşti, bro­kerul numărul unu de pe bursa de la Bu­cureşti anul trecut, se aşteaptă ca 2016 să fie mai bun decât 2015, care a fost un an prost, iar pe piaţă să aibă loc cel puţin „una- două listări“.
 
„Mă aştept ca volumul de tranzacţii şi lichi­ditatea să fie mai mari decât anul tre­cut. Poate, poate vom vedea Hidro­elec­trica la bursă, plus mai sunt câteva com­panii de stat care ar putea veni. De ase­menea, poate vom vedea ceva com­pa­nii private. Eu aşa sper“, a menţionat el.
 
Dacă vom avea companii noi, acest lucru va avea un impact pozitiv şi asu­pra celorlalte acţiuni care sunt deja listate, a adăugat el.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 05.01.2016

 

Cuvinte cheie:
listare
, bani
, bucuresti
, bursa
, piata
, trecut
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide