Burse - Fonduri mutuale

Broker Cluj are un nou director economic

Broker Cluj are un nou director economic

Autor: Ioana Tudor

30.09.2014, 14:20 368

Adrian Micu, directorul financiar al SSIF Broker Cluj-Napoca (simbol bursier BRK), a preluat atribuţiile directorului economic Laura Covaciu, după ce aceasta a decis să îşi continue activitatea într-o funcţie de conducere la societatea de administrare a investiţiilor SAI Broker.

SAI Broker este controlată de SSIF Broker. Micu a absolvit Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj. Acesta s-a alăturat echipei SSIF Broker în luna august 2014. Micu are o experienţă de patru ani în domeniul auditului financiar, dobândită în cadrul KPMG România.

SSIF Broker este singura firmă de brokeraj listată pe bursă. Societatea şi-a dublat afacerile în primul semestru la 4,4 mil. lei, însă a trecut pe pierderi, raportând un minus de circa 206.000 lei, faţă de un profit de 1,3 mil. lei în prima jumătate a anului trecut.

Acţionarul semnificativ al societăţii este SIF Muntenia, care deţine 18,3% din capitalul social al firmei.

Acţiunile Broker Cluj se tranzacţionau astăzi la preţul de 0,13 lei/unitate, cu 1,17% peste închiderea de luni. La această cotaţie compania are o capitalizare bursieră de 43,5 milioane de lei.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO