Burse - Fonduri mutuale

Brokerii se aşteaptă ca acţiunile Compa Sibiu să bată pe termen lung maximul de 1 leu

Brokerii se aşteaptă ca acţiunile Compa Sibiu să...

Autor: Liviu Popescu

04.10.2016, 00:05 949
Acţiunile producătorului de piese auto Compa Sibiu (CMP) s-au mişcat în sens invers faţă de evoluţia din ultimele săptămâni a pieţei şi au reuşit să menţintă tendinţa ascendentă şi să atingă în tranzacţiile din 23 septembrie maximul istoric de 1 leu. În prezent, acţiunile companiei cu 213 mil. lei capitalizare s-au consolidat între 0,95 lei şi 1 leu.
 
„Pe termen mediu şi lung titlurile Compa sunt pe un trend ascendent început în 2011 şi care este încă în evoluţie. Trendul ascendent s-a accentuat la finalul lunii iulie“, scrie Nicu Gri­goraş, analist-şef la Intercapital, într-un raport Puls Capital. Volumele de tranzac­ţio­nare au reuşit să se menţină la un nivel ridicat faţă de me­dia anuală, adaugă el în buletinul săptă­mânal al Intercapital.
 
Din ianuarie încoace, acţiunile producă­torului de piese auto a crescut cu 42%, la 0,986 lei. În perioada octombrie 2015-octombrie 2016 preţul acţiunilor CMP a crescut cu 37%.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO