Bursa din Irlanda a admis la tranzacţionare obligaţiunile Digi în valoare de 350 milioane euro

10 aug 2017 Autor: Dan Grigore Ivan

Bursa de Valori de la Dublin a aprobat admiterea obligaţiunilor garantate în valoare de 350 milioane euro, cu scadenţă în 2023 şi cu o dobândă cumulată de 5%, la tranzacţionare pe piaţa principală.

Obligaţiunile, emise în octombrie 2016, sunt transferate de pe Global Exchange Market pe Main Securities Market. „În legătură cu această listare, DIGI Távközlési és Szolgáltató Korlátolt Felelösségu Társaság (filiala deţinută în Ungaria de RCS & RDS S.A., filiala Societăţii) a aderat în calitatea de debitor garant suplimentar la contractul de emisiune a Obligaţiunilor (Indenture) şi la contractual cu creditorii denumit Intercredor agreement din 26 octombrie 2016 cu privire la Obligaţiuni, cât şi la contractual de Facilitate de Credit Senior (Senior Facility Agreement) din 7 octombrie 2016“, se arată în comunicatul Digi publicat pe bursă.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 10.08.2017

 

Cuvinte cheie:
Digi
, irlanda
, bursa
, obligatiuni
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide