Burse - Fonduri mutuale

Bursa îşi dă întâlnire cu investitorii în Piaţa Universităţii. Prima expoziţie de servicii financiare are loc pe 6-7 octombrie

Bursa îşi dă întâlnire cu investitorii în Piaţa...

Autor: Roxana Pricop

03.09.2015, 18:36 651

Bursa de Valori Bucureşti (BVB) organizează prima ediţie a evenimentului “Banii Tăi Expo” în Piaţa Universităţii din Bucureşti în perioada 6 – 7 octombrie.

Aceasta este prima expoziţie organizată de BVB în cooperare cu case de brokeraj, administratori de fonduri, fonduri de pensii, asigurători de viaţă şi companii listate, dedicată serviciilor financiare.

Centrul Bucureştiului va deveni pentru două zile centrul de acces la informaţii cu privire la economisire şi investiţii, administrarea banilor, pieţe de capital, precum şi un spectru de servicii financiare disponibile persoanelor fizice.

Organizată în Piaţa Universităţii, centrul urban al Bucureştiului prin care trec zilnic minim 5.000 de persoane, “Banii Tăi Expo” îşi propune să aducă în acelaşi loc reprezentanţi ai diferitelor sectoare ale industriei financiare şi pieţei de capital pentru a-i informa pe vizitatori despre administrarea banilor şi oportunităţile existente.

„Am programat „Banii Tăi Expo” la începutul lunii octombrie, care va fi cu siguranţă „Luna Investitorilor Persoanelor Fizice”. Astazi, circa 20.000 de romani fac ceea ce trebui investind la Bursa de Valori Bucureşti. Ne dorim ca numarul celor care fac ceea ce trebuie să fie mai mare”, a declarat Ludwik Sobolewski, directorul general al BVB.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO