Burse - Fonduri mutuale

Bursa vrea să reducă gradul analfabetismului financiar din România, cel mai mare din UE, cu o platformă educaţională online. "Este unul dintre cele mai importante evenimente ale anului."

Ludwik Sobolewski, CEO-ul Bursei de Valori Bucureşti

Dar nu ne vom opri aici - Fluent în finanţe: Platforma universală pentru Investitori va rămâne unul dintre proiectele-cheie ale Bursei de Valori Bucureşti şi noi, împreună cu toţi cei care ne sunt alături, vom continua să o extindem şi să o dezvoltăm în permanenţă, pentru a deveni un punct de referinţă pentru toţi investitorii individuali din România.

Ludwik Sobolewski, CEO-ul Bursei de Valori Bucureşti Dar nu ne vom opri aici - Fluent în finanţe: Platforma universală pentru Investitori va rămâne unul dintre proiectele-cheie ale Bursei de Valori Bucureşti şi noi, împreună cu toţi cei care ne sunt alături, vom continua să o extindem şi să o dezvoltăm în permanenţă, pentru a deveni un punct de referinţă pentru toţi investitorii individuali din România.

Autor: Dan Grigore Ivan

15.09.2016, 00:05 939
Bursa de Valori Bucureşti a inau­gurat platforma online fluentinfinante.ro, cu scopul declarat de a informa publicul cu privire la conceptele generale despre pieţe financiare şi investiţii. „Acesta este unul dintre cele mai importante evenimente ale anului“, a declarat Ludwik Sobolewski, CEO-ul Bursei de Valori Bucureşti.
 
Efortul operatorului pieţei de la Bucureşti vine în contextul în care populaţia României se confruntă cu o lipsă acută a cunoştinţelor de bază în materie de administrare a averii.
 
Trei români din patru sunt consideraţi analfabeţi financiar, în timp ce doar 22% dintre ei sunt consideraţi alfabetizaţi financiar, conform unui studiu al S & P Global.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO