Burse - Fonduri mutuale

​ BVB ar putea include Sphera Group în indicele BET. Deocamdată compania a intrat în BET-XT alături de Oil Terminal

​  BVB ar putea include Sphera Group în indicele BET....

Autor: Liviu Popescu

06.03.2018, 12:13 431

Bursa de Valori Bucureşti ar putea include acţiunile Sphera Group (KFC, Pizza Hut) în componenţa indicelui bursier BET după ce în şedinţa trimestrială a comisiei indicilor BVB s-a decis ca Sphera să fie inclusă pe watchlist-ul (lista de observaţie-n.red) a indicilor BET şi BET-TR, se arată într-o informare a operatorului de piaţă publicată pe site.

“Bursa de Valori Bucureşti (BVB) informează că în data de 5 martie 2018 s-a desfăşurat şedinţa trimestrială a Comisiei Indicilor BVB, în care s-au decis următoarele: Componenţa indicilor BET, BET-TR, BET-FI şi BET-NG nu se modifică; Includerea pe Watchlist-ul indicilor BET si BET-TR a companiei Sphera Franchise Group (SFG); Revizuirea componenţei indicilor BET-XT, BET-XT-TR, BET-BK şi BET Plus’’, se arată la bursă.

În indicii BET-XT şi BET-XT-TR vor fi incluse Sphera Group şi Oil Terminal şi vor fi eliminate Electroargeş şi Impact Developer.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO