Ce mai fac regii forajului: unul încearcă să scape de pierderi, celălalt ia dividende record

Călburean speră la un profit de 27 mil. lei în acest an, după ce a scos „scheletele“ din bilanţul Dafora

3 apr 2014 Autor: Adrian Cojocar

Omul de afaceri Gheorghe Călburean, care con­trolează grupul Dafora (DAFR), spune că pierderile semnificative de anul trecut ale companiilor din grup s-au datorat unor operaţiuni de curăţare a bilanţului de efectele negative din ultimii ani ale crizei şi este optimist pentru acest an, prognozând o revenire pe profit a grupului, cu 26,9 mil. lei (6 mil. euro), după pierderi consolidate de 155,7 mil. lei anul trecut.

Totodată, afacerile grupului Dafora sunt prognozate să urce cu 34% în acest an, la 212,1 mil. lei (47,2 mil. euro).

Grupul Dafora este compus în principal din firma de foraj şi construcţii Dafora Mediaş (DAFR) şi construc­torul de conducte magistrale de gaze Condmag Braşov (COMI).

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 03.04.2014

 

Cuvinte cheie:
Dafora
, bilant
, profit
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide