Burse - Fonduri mutuale

Ce implicaţii are dosarul „Dragomir/RCS“ de la DNA în cazul listării Digi la bursă?

Ioan Bendei este vicepreşedinte al RCS & RDS

Ioan Bendei este vicepreşedinte al RCS & RDS

Autor: Dan Grigore Ivan

08.05.2017, 00:05 1057

Procurorii DNA susţin că în perioada aprilie 2009 - mai 2011, Dumitru Dragomir, la acea vreme preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a pretins suma de 3,5 milioane euro de la Ioan Bendei, administrator al companiei RCS & RDS, şi ar fi primit după aceasta, în 27 de tranşe, aproximativ 3,1 milioane euro.

De asemenea, Alexandru Oprea, fost director general şi preşedinte al consiliului de administraţie, este cercetat de Direcţia Naţională Anticorupţie sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la dare de mită.

Ioan Bendei este în momentul de faţă vicepreşedinte al RCS & RDS, fiind în fruntea companiei telecom dinainte ca aceasta să intre în arena granzilor, iar numele său a apărut în atenţia publicului atunci când a reclamat faptul că a fost şantajat de Sorin Alexandrescu, director general al Antena Group, cu privire la relaţia dintre RCS & RDS şi Dumitru Dragomir. În prospectul ofertei apare riscul ca anumiţi oameni din cadrul RCS & RDS să fie acuzaţi de procurorii anticorupţie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO