Burse - Fonduri mutuale

Ce salariu câştigă pe lună şeful Digi

Ce salariu câştigă pe lună şeful Digi
10.04.2018, 09:26 4999

Serghei Bulgac, şeful companiei telecom Digi, cea mai mare listare privată din istoria bursei româneşti, a avut în anul 2017 un salariu brut de 193.000 de euro de la Digi cât şi din alte funcţii din cadrul grupului, echivalentul a 16.000 de euro brut lunar, şi a primit beneficii sub formă de opţiuni privind acţiunile (stock options) de 1,9 milioane euro, potrivit raportului anual al Digi. 

„Opţiunile acordate membrilor executivi ai Consiliului Societăţii pentru anul 2017 includ criterii de performanţă legată de (i) închiderea cu succes a IPO-ului şi admiterea la tranzacţionare a acţiunilor; (ii) durata de angajare în companie; (iii) creştere EBITDA şi RGU. La data exercitării, planul se va deconta în acţiuni, fără niciun cost din partea membrilor executivi ai Consiliului Societăţii”, se arată în raportul anual. Serghei Bulgac, 41 de ani, a fost numit director general al RCS&RDS în 2015, anterior el fiind director financiar. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO