Burse - Fonduri mutuale

​Ce trebuie să facă un investitor Digi pentru a putea participa la conferinţa de marţi, 30 mai, pentru prezentarea rezultatelor

​Ce trebuie să facă un investitor Digi pentru a putea...

Autor: Liviu Popescu

26.05.2017, 15:51 1313

Un investitor Digi care doreşte să participe marţi, 30 mai, de la ora 19:00 la prezentarea rezultatelor financiare aferente primului trimestru, trebuie să urmeze instrucţiunile de pe site-urile oficiale: www.digi-communications.ro (secţiunea Relaţii cu investitorii) şi http://investors.rcs-rds.ro.

“Înregistrarea conferinţei telefonice va fi disponibilă pe site-urile noastre şi va fi arhivată timp de 30 de zile: www.digi-communications.ro (secţiunea Relaţii cu investitorii) şi http://investors.rcs-rds.ro”, menţionează Digi.

Pe 30 mai vor fi publicate rezultatele financiare pentru primul trimestru, fiind cele mai aşteptapte pentru investitori în contextul dimensiunii ofertei publice, dar şi a faptului că sectorul de activitate al companiei este unul nou la bursă, ceea ce oferă posibilitatea diversificării portofoliului.

Acţiunile Digi se tranzacţionau astăzi la ora 15:30 la 40,3 lei, în scădere cu 0,5% faţă de şedinţa precedentă, pe un rulaj de 729.000 de lei.

Acţiunile Digi, companie fondată de discretul antreprenor orădean Zoltan Teszari, au intrat la tranzacţionare pe 16 mai în urma unei oferte publice de vânzare acţiuni de circa 950 mil. lei, cea mai mare astfel operaţiune a unei companii private.

Obiectul vânzării de acţiuni a fost o pondere de 26% din Digi, compania mamă a RCS&RDS.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO