Burse - Fonduri mutuale

Ce va face Gabriela Firea cu cele 550 de milioane de lei pe care vrea să le împrumute de la investitorii de la bursă

Gabriela Firea, primarul Bucureştiului

Gabriela Firea, primarul Bucureştiului

Autor: Dan Grigore Ivan

20.02.2018, 00:05 1409

Primăria Bucureştiului intenţio­nează să emită în această primăvară obligaţiuni de 550 milioane lei la bursa de la Bucureşti pentru refinanţarea unei emisiuni din 2015 care are scadenţa în luna mai din 2018.

Oferta publică ar putea fi intermediată fie de consorţiul Banca Transilvania-BT Capital Partners sau fie de asocierea BCR, BRD şi Raiffeisen Bank. Oferta se va adresa investitorilor calificaţi, cu o dobândă fixă şi o plată anuală. Maturitatea noii emisiuni de obligaţiuni va fi de 10 ani. Valoarea maximă a cuponului fix anual va fi stabilită la atribuirea contractului de servicii de intermediere şi agent de plată, urmând ca dobânda să fie stabilită la momentul tranzacţiei, în funcţie de condiţiile pieţei.

 „Obligaţiunile urmează a fi emise cel târziu la data de 20 aprilie 2018, în funcţie de condiţiile pieţei. În cazul în care condiţiile pieţei sunt nefavorabile sau apar alte elemente care nu au putut fi luate în considerare, Municipiul Bucureşti poate decide să amâne, anuleze sau să modifice orice element al tranzacţiei planificate“, spun reprezentanţii Primăriei Capitalei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO