Burse - Fonduri mutuale

Cemacon Cluj Napoca va face o ofertă publică de dobândire a 5,7 milioane de acţiuni proprii la preţul maxim de 2,1 mil. lei. Compania vrea să aloce aceste acţiuni către directori

Cemacon Cluj Napoca va face o ofertă publică de...

Autor: Liviu Popescu

30.01.2017, 18:13 379

Producătorul de cărămizi Cemacon Cluj Napoca (CEON) va da startul unei oferte publice de cumpărare a unui număr de 5,7 milioane de acţiuni proprii, pe o perioadă de trei luni, cu un preţ care nu poate fi mai mic de 0,3115 lei şi mai mare de 0,375 lei/acţiune. Decizia a fost publicată astăzi pe bursă după Adunarea Generală a Acţionarilor.

Valoarea acţiunilor proprii dobândite de companie în acest acest mod nu poate depăşi 2,1 mil. lei. Astăzi o acţiune CEON se tranzacţiona la 0,34 lei, mai mult cu 1,5% faţă de şedinţa precedentă.

“Operaţiunea de dobândire a propriilor acţiuni are ca obiect alocarea către directorii Societăţii, în conformitate cu prevederile contractelor de management, a unui număr de 5,699,511 acţiuni proprii”, se arată pe bursă. Cemacon Cluj Napoca are o capitalizare de 38 mil. lei. De la începutul anului, preţul unei acţiuni a urcat cu 1,8% pe fondul unui rulaj de 89.000 de lei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO