Cemacon se împrumută cu 500.000 euro de la acţionari pentru capital de lucru

21 feb 2014 Autor: Roxana Pricop

Producătorul de cărămizi Cemacon Cluj-Napoca (CEON) a anunţat că a luat un împrumut de 500.000 de euro de la acţionari pe o durată de şapte luni, februarie-iulie 2014, pentru a finanţa capitalul de lucru.
 
Împrumutul s-a acordat cu dobânda EURIBOR la o lună. Cei mai mari ac­ţionari ai Cemacon sunt fondul de investiţii KJK Fund SICAV-SIF, SSIF Broker şi firma Andrei & Andrei Consultanţă, deţinută de Andrei Cionca, fondatorul Casei de Insolvenţă Transilvania, care deţin cumulat o participaţie de aproape 77% din acţiunile producătorului de cărămizi.
 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 21.02.2014

 

Cuvinte cheie:
Cemacon
, imprumut
, capital
, actionari
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide