Burse - Fonduri mutuale

Chelu pune Carbochim să convoace AGA pentru schimbarea conducerii

Chelu pune Carbochim să convoace AGA pentru schimbarea conducerii

Autor: Roxana Pricop

28.07.2011, 00:00 548

Producătorul de abrazivi Carbochim Cluj (simbol bursier CBC) aconvocat Adunarea Generală a Acţionarilor (AGA) pe 13 septembriepentru schimbarea membrilor consiliului de administraţie şistabilirea remuneraţiilor pentru noii administratori, în urma uneisolicitări primite de la societatea Fimansat din Galaţi, acţionarla societate cu peste 5% din capital.

Societatea Fimansat este controlată de omul de afaceri CătălinChelu, ce deţine concertat prin intermediul mai multor firme dinGalaţi o participaţie de 33,94% din acţiunile Carbochim Cluj.Totodată, Chelu deţine un pachet de control la Electroargeş Curteade Argeş care a achiziţionat 12,55% din acţiunile Carbochim înschimbul sumei de circa 4,1 mil. lei (un milion de euro).

În prezent, consiliul de administraţie al Carbochim este condusde Viorel Dorin Popoviciu din funcţia de preşedinte. Acţiunile CBC,tranzacţionate pe piaţa RASDAQ, au încheiat şedinţa bursieră deieri în creştere cu aproape 15%, până la un preţ de 3,4070lei/titlu. Capitalizarea bursieră a societăţii este de 13,2milioane de lei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO