Chiar şi cu o creştere de 37% a preţului acţiunilor de la începutul anului, analiştii tot văd potenţial de creştere la SIF Moldova

29 aug 2017 Autor: Liviu Popescu

„Indicatorii tehnici sugerează, fără excepţie, continuarea parcursului pozitiv.“

 
Analiştii de la Banca Transilvania, cel mai tranzacţionat emitent de la bursa românească, văd potenţial de creştere pe termen scurt la acţiunile SIF Moldova (SIF2), chiar dacă acestea afişează 37% de la începutul anului, cea mai bună evoluţie din rândul celor cinci societăţi de investiţii financiare.
 
“Preţurile descriu acum un nou canal de trend ascendent de termen mai scurt, în timp ce indicatorii tehnici sugerează, fără excepţie, continuarea parcursului pozitiv”, se arată în raportul săptămânal BT StockMarker, de analiză tehnică a principalilor emitenţi de la BVB. Raportul este semnat de Dan Rusu, şef departament analiză Banca Transilvania, şi Graţiana Ordean, CFA, analist financiar senior în cadrul instituţiei de credit.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 29.08.2017

 

Cuvinte cheie:
SIF Moldova
, actiuni
, crestere
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide