Cine deţine acţiuni la Bursă: Un investitor de 94 de ani a ajuns să controleze 5% din Oil Terminal, participaţie în valoare de 6 mil. lei

3 mar 2017 Autor: Liviu Popescu

Dumitrescu Sebastian Valentin, 94 de ani, a cumpărat pe 27 februarie un pachet de aproximativ 12 milioane de acţiuni la Oil Terminal Constanţa, cel mai mare operator în vehicularea produselor petroliere la Marea Neagră, el majorându-şi participaţia de la 3,3% la 5,4%. Astfel, deţinerea sa, mai mare de 5%, a fost raportată la Bursa de Valori Bucureşti, acolo unde se tranzacţionează acţiunile Oil. Veteranul investitor are un număr de 32 milioane de acţiuni la Oil Terminal, companie de stat, ceea ce înseamnă o deţinere de aproximativ 6 milioane de lei (1,3 mil. euro), la preţul de ieri de 0,19 lei pentru o acţiune. Pe documentul publicat pe bursă este menţionat Codul Numeric Personal (CNP) al investitorului. 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 03.03.2017

 

Cuvinte cheie:
actiuni
, oil terminal
, participatie
, detinere
, investitor
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide