Cine vrea la bursă: AAGES, AB Pharm, Cubic Residence şi Transilvania Broker

31 oct 2016 Autor: Liviu Popescu

Producătorul de echipamente electrice AAGES Târgu-Mureş, comer­ciantul de produse farmaceutice AB Pharm Broşteni, dezvoltatorul imobiliar Cubic Residence Bucureşti şi brokerul de asigurări Transilvania Broker Bis­triţa-Nă­săud sunt cele patru companii in­teresate să se listeze la Bucureşti, potrivit bursei.
 
Sâmbătă, 29 octombrie, bursa de valori a organizat la Camera de Comerţ a României un eveniment la care au par­ticipat circa 350 de oameni, iar în cadrul sesiunii de pitching trei companii (AB Pharma figura pe lista dar nu a participat la eveniment) şi-au arătat interesul pentru o posibilă listare. Iniţial, bursa publicase pe site-ul său faptul că cinci companii vor par­ticipa la sesiunea de pitching din do­menii precum asigurări, tele­comunicaţii, in­dustrie, farmaceutic, imo­biliare. Astfel, o companie din teleco­municaţii, a cărei identitate nu a fost dezvăluită, s-a retras şi nu a participat nici la eve­nimentul BVB.
 
AAGES, AB Pharm, Cubic Resi­dence şi Transilvania Broker au fost pe plus în anul 2015, cu un profit cu­mulat de 7,3 mil. lei în timp ce afacerile însumau aproape 105 mil. lei, potrivit datelor de la Ministerul Finanţelor.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 31.10.2016

 

Cuvinte cheie:
broker
, bursa
, transilvania
, bucuresti
, companii
, asigurari
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide