Burse - Fonduri mutuale

Cine vrea la bursă: AAGES, AB Pharm, Cubic Residence şi Transilvania Broker

Cine vrea la bursă: AAGES, AB Pharm, Cubic Residence şi...

Autor: Liviu Popescu

31.10.2016, 00:04 711
Producătorul de echipamente electrice AAGES Târgu-Mureş, comer­ciantul de produse farmaceutice AB Pharm Broşteni, dezvoltatorul imobiliar Cubic Residence Bucureşti şi brokerul de asigurări Transilvania Broker Bis­triţa-Nă­săud sunt cele patru companii in­teresate să se listeze la Bucureşti, potrivit bursei.
 
Sâmbătă, 29 octombrie, bursa de valori a organizat la Camera de Comerţ a României un eveniment la care au par­ticipat circa 350 de oameni, iar în cadrul sesiunii de pitching trei companii (AB Pharma figura pe lista dar nu a participat la eveniment) şi-au arătat interesul pentru o posibilă listare. Iniţial, bursa publicase pe site-ul său faptul că cinci companii vor par­ticipa la sesiunea de pitching din do­menii precum asigurări, tele­comunicaţii, in­dustrie, farmaceutic, imo­biliare. Astfel, o companie din teleco­municaţii, a cărei identitate nu a fost dezvăluită, s-a retras şi nu a participat nici la eve­nimentul BVB.
 
AAGES, AB Pharm, Cubic Resi­dence şi Transilvania Broker au fost pe plus în anul 2015, cu un profit cu­mulat de 7,3 mil. lei în timp ce afacerile însumau aproape 105 mil. lei, potrivit datelor de la Ministerul Finanţelor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO