Burse - Fonduri mutuale

CIT Resources şi familia Cionca au cumpărat 9,4 milioane de acţiuni la Cemacon Cluj

Andrei Cionca figurează cu o deţinere de 0,6% din Cemacon, iar Andreea Cionca cu 2,6%. CIT Resources are 10,9%, iar consultanţii de la Andrei&Andrei au 15,4%.

Andrei Cionca figurează cu o deţinere de 0,6% din Cemacon, iar Andreea Cionca cu 2,6%. CIT Resources are 10,9%, iar consultanţii de la Andrei&Andrei au 15,4%.

Autor: Cristina Bellu

09.02.2017, 00:05 589
CIT Resources, divizie a Casei de Insolvenţă Transilvania (CITR) şi familia Cionca, principalii acţionari ai diviziei, au cum­părat 9,48 milioane de acţiuni ale pro­­ducătorului de cără­midă Cemacon Cluj-Napoca (CEON) pentru aproa­pe 3 mili­oane de lei, din cele apro­ximativ 31,8 mili­oane de acţiuni vândute în şedinţa de pe 7 februa­rie de finlandezii de la KJK.
 
De asemenea, pe bursă au fost publi­cate ieri mai mul­te tranzacţii de cumpărare ale acţiunilor CEON. Astfel, Busi­ness Capital For Roma­nia-Oppor­tunity Fund Coo­pe­ratief a cumpărat 5,8 mi­­li­oa­ne de acţi­uni, într-o tran­zac­ţie de 1,8 milioane lei.
 
Acţiunile CEON au crescut ieri cu peste 6%, până la un preţ de 0,36 lei, ceea ce echi­valează cu o capita­lizarei bursieră de 41 milioane lei (9,2 milioane euro). Marţi, fondul de investiţii finlandez KJK Fund şi-a lichidat deţinerea de 27,9% pe care o avea la  pro­du­cătorul Cemacon Cluj-Napoca  prin inter­mediul sub­si­diarei KJK Cărămidă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO