Burse - Fonduri mutuale

Cocor Bucureşti apelează la o companie de consultanţă imobiliară

Cocor Bucureşti apelează la o companie de consultanţă...

Autor: Dan Grigore Ivan

19.09.2016, 00:04 740

Acţionarii Cocor Bucureşti (COCR), companie ce administrează un centru comercial din centrul Capitalei, au decis să apeleze la o companie specializată în consultanţă şi intermediere imobiliară pentru a închiria spaţiile libere şi convertirea spaţiilor de pe etajele trei şi patru în „spaţii care să servească expunerii de către societăţi de vânzări online, precum şi pentru prestatori de servicii cu activităţi complementare Complexului Comercial Cocor, extinderea zonei de evenimente pentru copii şi crearea unei zone pentru servicii spa pe etajul 5“, se arată în comunicatul COCR.

În primul semestru, compania a avut o cifră de afaceri de 6,261 milioane lei, un nivel similar cu rezultatul raportat în aceeaşi perioadă a anului trecut. De asemenea, Cocor a înregistrat un profit de 1,952 milioane lei, în creştere cu 178% faţă de profitul raportat de companie după primele şase luni ale anului 2015.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO