Compania 24 Ianuarie Ploieşti plăteşte din octombrie dividende cu un randament de 7% din profitul pe 2016. Investiţii de 2 mil. lei pentru 2017

21 apr 2017 Autor: Liviu Popescu

Compania 24 Ianuarie Ploieşti (simbol bursier IANY), producător de utilaje pentru metalurgie listat pe segmentul alternativ de tranzacţionare AeRO, va plăti din octombrie dividende de 1 leu/acţiune, ceea ce la preţurile recente de tranzacţionare echivalează cu un randament de 7%. 

Randamentul unui dividend se calculează ca raport între dividendul propus/plătit şi preţul unei acţiuni. Totodată consiliul de administraţie al companiei a mai decis ieri planul de investiţii pentru acest an, respectiv 445.000 de euro (2 mil. lei), afaceri de 36 mil. lei şi un profit brut de 1,7 mil. lei. 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 21.04.2017

 

Cuvinte cheie:
companie
, plati
, dividende
, ploiesti
, randament
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide