Compania AAGES Târgu-Mureş, care dă târcoale bursei, ar putea avea 46 mil. lei capitalizare

3 nov 2016 Autor: Liviu Popescu

AAGES Târgu-Mureş, producător de echi­pamente electrice care vrea să se lis­teze la Bucureşti, este evaluată la apro­ximativ 46 milioane lei (10 mil. euro) pe baza modelului discounted cash flow (DSF), care reprezintă o actualizare în prezent a profiturilor pe care compania le-ar putea aduce în viitor.
 
„Am majorat capitalul social în 2016 la 2 mil. lei şi am emis 10 milioane ac­ţiuni cu o valoare nominală de 0,2 lei/ac­ţiune“, spune compania. AAGES vrea să se listeze la BVB prin inter­mediul Goldring. În 2015, AAGES Târgu-Mureş a avut un profit net de 4,1 mil. lei, iar pentru anul 2016 şi-a bugetat un rezultat net de 4,6 mil. lei. În 2018, profitul ar putea depăşi 5 mil. lei.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 03.11.2016

 

Cuvinte cheie:
companie
, mures
, bursa
, capitalizare
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide