Compania Turism, Hoteluri, Restaurante Marea Neagră are un nou director general

29 sep 2016 Autor: Liviu Popescu

Moşoiu Narcisa Georgiana, 44 de ani, a fost numită director general al companiei Turism Hoteluri Restaurante Marea Neagră (simbol bursier EFO) pentru o perioadă de un an. Ea l-a înlocuit din funcţie pe Virigil Stan. 

Anterior numirii în funcţie, Moşoiu Narcisa era directorul general adjunct din decembrie 2015 al companiei cu 54 milioane de lei capitalizare. Noul director general a absolvit în 1995 Universitatea Ovidius din Constanţa, iar în perioada 2006-2008 a urmat cursurile de master ale aceleiaşi facultăţi. 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 29.09.2016

 

Cuvinte cheie:
companie
, director general
, hoteluri
, marea neagra
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide