Comrep Ploieşti plăteşte dividende cu randament de 77%

24 oct 2016 Autor: Liviu Popescu

Firma de servicii în domeniul petro­lu­lui şi gazelor Comrep Ploieşti (COTN), cu 9 milioane de lei capitalizare, va plăti dividende brute de 10 lei, ceea ce la un preţ de 13,1 lei al unei acţiuni, rezultă un divi­dend brut de 77%.

Randamentul brut se calculează ca raport între divi­dendul pe acţiuni şi preţul unei acţiuni.

„Impozitul pe dividend va fi calculat şi reţinut de Comrep din dividendul brut şi ulterior achitat la bugetul de stat. Costurile aferente plăţii dividendelor se vor suporta de către emitent“, spune compania, deţinută în proporţie de 51% de compania românească Izoterom Baia Mare.

 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 24.10.2016

 

Cuvinte cheie:
plati
, dividende
, ploiesti
, randament
, actiuni
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide