Burse - Fonduri mutuale

Conducerea Nuclearelectrica mai primeşte un mandat de patru luni. Cosmin Ghiţă, 29 de ani, este la cârma companiei din august 2017

Conducerea Nuclearelectrica mai primeşte un mandat de...

Autor: Dragoş Dinu

23.10.2018, 18:31 549
Nuclearelectrica a anunţat în această seară la bursă că directorul general, cel adjunct şi cel financiar au mai primit mandate pe o durată de patru luni, începând din 6 noiembrie 2018. 
 
Astfel, Cosmin Ghiţă, 29 de ani, directorul general al singurului producător de energie nucleară din România, va mai avea un mandat provizoriu, alături de Dan Laurentiu Tudor, Viorel-Lary Toni, care sunt directori adjuncţi, şi Adrian Gabriel Dumitriu, ca director financiar. 
 
Potrivit BVB, „numirile provizorii au loc în contextul în care Consiliul de Administratie al SNN nou ales pentru o perioadă de 4 ani urmează să lanseze procedura de selecţie a conducerii administrative, în conformitate cu prevederile OUG 109/2011, procedură care se poate organiza doar după numirea conducerii administrative. Astfel, mandatele provizorii ale directorilor executivi numiţi prin decizia Consiliului de Administratie de astăzi, 23.10.2018, urmează să înceteze automat la data finalizării procedurii de selecţie şi a numirii directorilor executivi cu mandat pe 4 ani.
 
Nuclearelectrica este o companie de 2,4 miliarde de lei.
 
În 2017, Nuclearelectrica a fost cea mai performantă acţiune din ultima ligă bursieră. 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO