Conflictul dintre Ciurezu şi Pogonaru ia proporţii: trei administratori şi-au dat demisia din conducerea SIF Oltenia

31 mar 2014 Autor: Roxana Pricop

SIF Oltenia (SIF5) a anunţat azi dimineaţă pe bursă că trei administratori, Daniela Toader, Ana Bobîrcă şi Petre Ghibu, susţinuţi la conducere de omul de afaceri Florin Pogonaru, şi-au dat demisia.

Demisiile celor trei ai au loc la o lună distanţă de la momentul în care a izbucnit public un conflict între Tudor Ciurezu, preşedintele SIF Oltenia, şi Ana Bobîrcă, unul dintre reprezentanţii omului de afaceri Florin Pogonaru în consiliul de administraţie al SIF.

Primele flăcări ale conflictului dintre preşedintele SIF5 şi unul dintre cei mai mari acţionari ai SIF-ului s-au aprins în luna februarie, când Tudor Ciurezu a atacat în termeni duri declaraţiile făcute de Ana Bobîrcă, unul dintre reprezentanţii omului de afaceri Florin Pogonaru în consiliul de administraţie al SIF 5. Ciurezu a susţinut atunci că Ana Bobîrcă nu a avut mandat din partea societăţii să reprezinte SIF Oltenia în road-show-ul de la New York al BVB şi că declaraţiile pe care ea le-a făcut în faţa investitorilor cu această ocazie ar fi de natură să dezinformeze investitorii. 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 

Cuvinte cheie:
Florin Pogonaru
, SIF Oltenia
, demisii
, actiuni
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide