Burse - Fonduri mutuale

Constructorul Concefa Sibiu vrea sa atraga 14,2 mil. euro de la actionari si sa preia firma Tunele SA

20.04.2010, 18:24 37

Firma de constructii Concefa Sibiu (COFI), controlata de omul deafaceri Horatiu Cercel, a convocat la finele lunii viitoare adunaregenerala in vederea majorarii capitalului social cu suma de 59,1mil. lei (14,2 mil. euro) prin aport in numerar din parteaactionarilor. Titlurile vor fi emise la valoarea nominala, de 0,1lei/actiune. Actionarii vor putea subscrie 3 titluri noi la oactiune detinuta anterior.

Pe ordinea de zi a AGA se mai numara propunerea ca firma ConcefaSibiu sa achizitioneze pana la 90% din capitalul firmei Tunele SA,controlata de Horatiu Cercel si achizitia unui teren detinut defirma Coninvest SRL pentru suma de 6,2 mil. lei, fara TVA, cupreluarea creditului Coninvest la BRD.

Concefa Sibiu vrea sa atraga totodata fonduri europene invaloare de 7 mil. euro, se arata in convocatorul transmisBursei.

Firma de constructii din Sibiu a semnat anul trecut un contractin valoare de 50 mil. euro cu dezvoltatorul INR Management RealEstate pentru realizarea unor lucrari de constructii din cadrulcomplexului de lux Silver Mountain. Firma INR Management estecontrolata de omul de afaceri Dan Fischer, care dezvolta in PoianaBrasov un proiect in valoare de 350 de milioane de euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO