Burse - Fonduri mutuale

Costel Ceocea rămâne preşedinte la SIF Moldova, iar Claudiu Doroş este ales director general

Costel Ceocea (61 de ani) este din 2008 preşedinte la SIF Moldova

Costel Ceocea (61 de ani) este din 2008 preşedinte la SIF Moldova

Autor: Dan Grigore Ivan

05.04.2017, 00:04 643
Acţionarii SIF Moldova (SIF2) au ales membrii consiliului de adminis­tra­ţie, într-o formulă mai restrânsă faţă de structura din trecut, în noul board fiind cinci membri în prezent, faţă de şapte anterior.
 
Preşedintele consiliului de adminis­tra­ţie a fost ales Costel Ceocea, în vreme ce printre administratori se nu­mără Horia Ciorcilă, Liviu-Claudiu Doroş, Dan Jianu Cătălin Iancu şi Claudiu Octavian Radu. Liviu-Claudiu Doroş a fost ales director general, anterior el fiind director general adjunct, dar şi vice­preşedinte.
 
Acţionarii SIF Moldova au aprobat un program de răscumpărare a ma­ximum 29 milioane de acţiuni, adică 2,79% din capitalul social, într-un inter­val de preţ cuprins de la cotaţia de pe bursă, de 0,855 lei, adică preţul minim, până la un preţ maxim de 1,5 lei. Pro­gramul de răs­cum­părare se va întinde pe o perioadă de maximum 12 luni. SIF Mol­dova toc­mai a încheiat un pro­gram de răscum­părare care s-a desfă­şurat în perioada 23 noiembrie – 31 mar­tie 2017, vizând un total de peste patru milioane de acţiuni. 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO