Costel Ceocea rămâne preşedinte la SIF Moldova, iar Claudiu Doroş este ales director general

5 apr 2017 Autor: Dan Grigore Ivan

Costel Ceocea (61 de ani) este din 2008 preşedinte la SIF Moldova

Acţionarii SIF Moldova (SIF2) au ales membrii consiliului de adminis­tra­ţie, într-o formulă mai restrânsă faţă de structura din trecut, în noul board fiind cinci membri în prezent, faţă de şapte anterior.
 
Preşedintele consiliului de adminis­tra­ţie a fost ales Costel Ceocea, în vreme ce printre administratori se nu­mără Horia Ciorcilă, Liviu-Claudiu Doroş, Dan Jianu Cătălin Iancu şi Claudiu Octavian Radu. Liviu-Claudiu Doroş a fost ales director general, anterior el fiind director general adjunct, dar şi vice­preşedinte.
 
Acţionarii SIF Moldova au aprobat un program de răscumpărare a ma­ximum 29 milioane de acţiuni, adică 2,79% din capitalul social, într-un inter­val de preţ cuprins de la cotaţia de pe bursă, de 0,855 lei, adică preţul minim, până la un preţ maxim de 1,5 lei. Pro­gramul de răs­cum­părare se va întinde pe o perioadă de maximum 12 luni. SIF Mol­dova toc­mai a încheiat un pro­gram de răscum­părare care s-a desfă­şurat în perioada 23 noiembrie – 31 mar­tie 2017, vizând un total de peste patru milioane de acţiuni. 
 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 05.04.2017

 

Cuvinte cheie:
sif moldova
, director general
, presedinte
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide