Burse - Fonduri mutuale

Cristian Buşu, vicepreşedinte al SIF Oltenia, mai primeşte un an ca preşedinte al Electrica

Cristian Buşu a fost secretar de stat în Ministerul Energiei. Mediafax Foto

Cristian Buşu a fost secretar de stat în Ministerul Energiei. Mediafax Foto

Autor: Cristina Bellu

15.11.2017, 00:00 702

Electrica (simbol bursier EL), cel mai mare jucător din domeniul distribuţiei şi furnizării de energie electrică, i-a reînnoit lui Cristian Buşu mandatul de preşedinte al consiliului de administraţie pe o durată de un an.

El este membru în boardul companiei de 4,4 mld. lei din 2014 şi preşedinte al consiliului de administraţie începând cu ianuarie 2016. Cristian Buşu este conferenţiar universitar în cadrul Academiei de Studii Economice Bucureşti. Începând din aprilie 2017, ocupă funcţia de vicepreşedinte SIF Oltenia, unde, din 2013, este şi membru în Consiliul de Administraţie.

În perioada noiembrie 2015 – ianuarie 2017, Cristian Buşu a îndeplinit funcţia de secretar de stat în Ministerul Energiei. În perioada 2009-2013, Cristian Buşu a fost director economic în cadrul Fondului Proprietatea şi membru în Comitetul Reprezentanţilor. Anterior a ocupat, timp de patru ani, funcţia de consilier economic în cadrul Departamentului Economic al Guvernului României.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO