Burse - Fonduri mutuale

Daniela Şerban, Directorul de Relaţii Publice şi Relaţii cu Investitorii a plecat de la de Bursa de Valori Bucureşti după 7 ani

Daniela Şerban, Directorul de Relaţii Publice şi...

Autor: Alex Ciutacu

06.10.2017, 17:20 881

Daniela Şerban, Directorul de Relaţii Publice şi Relaţii cu Investitorii al Bursei de Valori de la Bucureşti a părăsit compania după 7 ani de activitate.

În ultimii doi ani, Daniela Şerban a fost implicată activ în proiectul de promovare a pieţei la statutul de piaţă emergentă şi a făcut promovare în faţa investitorilor străini prin prezenţa la evenimente din Londra, New York, Tokyo, Varşovia, Praga şi Budapesta.

Printre proiectele coordonate se numără lansarea portalului InvestingRomania.com, lansarea nucleului televiziunii online 7/24 CAPITAL, lansarea unei aplicaţii pentru investitori şi alte proiecte care au avut ca scop promovarea în faţa investitorilor.

Ludwig Sobolevski, fostul director general al BVB, este un alt nume care a părăsit compania în data de 21 august 2017, la expirarea mandatului.

 
 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO