De ce la BVB sunt listate doar patru companii din IT&C, sector care are 6% din economia românească?

12 sep 2017 Autor: Liviu Popescu

Marius Pandele, Prime Transaction: Dezvoltarea sectorului IT s-a făcut mai degrabă pe baze antreprenoriale, cu foarte multe firme mici şi chiar liber-profesionişti/ Cristian Logofătu, Bittnet, prima companie de IT la BVB: Pentru Bittnet, decizia de a ne lista a fost una naturală

Digi Communications, Bittnet Sys-tems, Ascendia şi Life is Hard sunt singurele companii din domeniul IT&C, o industrie de circa 9 miliarde de euro, listate la Bursa de Valori Bucureşti, toate patru venind doar în ultimii doi ani. Spre comparaţie, bursa de la Varşovia, cea mai mare din Europa de Est, are 48 de companii din industria IT şi telecomunicaţii din care şase activează în industria jocurilor video.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 12.09.2017

 

Cuvinte cheie:
it
, companii
, bvb
, it&c
, economia romaneasca
, sector
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide