Burse - Fonduri mutuale

Deşi bursa americană a crescut cu 6% de la începutul acestui an, acţiunile echipei Manchester United au scăzut cu 10%

Jose Mourinho, noul antrenor al Manchester United

Jose Mourinho, noul antrenor al Manchester United

Autor: Dan Grigore Ivan

25.07.2016, 00:06 249
Acţiunile echipei de fotbal britanice Manchester United, listată pe bursa de la New York, au înregistrat o scădere de 9,6% de la începutul acestui an. Evoluţia acţiunilor a fost în ton cu prestaţia echipei pe teren, după ce în Premier League echipa s-a clasat pe locul cinci şi nu a reuşit să iasă din grupele Champions League.
 
După plecarea antrenorului Sir Alex Ferguson, scoţianul care a condus echipa timp de 27 de ani, echipa nu a mai atins performanţele cu care erau obişnuiţi fanii, schimbând până acum mai mulţi antrenori şi jucători.
 

Patronii echipei Manchester United, familia americană Glazer - care deţine mai multe afaceri în domeniul imobiliar - au decis să întărească echipa aducându-l la conducerea echipei pe portughezul Jose Mourinho, de două ori câştigător al Uefa Champions Leage şi fost antrenor al unor echipe precum Real Madrid, Chelsea, Inter Milano sau Porto.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO