Burse - Fonduri mutuale

Dezvoltatorul imobiliar Impact Bucureşti a rambursat anticipat un credit de 29 mil. lei către Libra Bank

Dezvoltatorul imobiliar Impact Bucureşti a rambursat...

Autor: Roxana Rosu

08.06.2017, 00:01 500

Dezvoltatorul imobiliar Impact Developer&Contractor (IMP), controlat de omul de afaceri Gheorghe Iaciu, a rambursat anticipat un credit de 29 milioane lei, contractat în 2015 de la Libra Internet Bank, pentru finanţarea etapei a treia din Cartierul Salcâmilor.

Contractul de credit rambursat a fost semnat pe 11 noiembrie 2015, cu scadenţa de 48 de luni. Compania a anunţat luni că ar putea pierde un teren de 61 mil. lei cumpărat de la Institutul Pasteur întrucât titlul de proprietate a fost anulat de instanţă, dar intenţionează însă să revendice titlul asupra terenului, inclusiv prin iniţierea unei acţiuni în constatare interogatorie.

Impact Developer este deţinută în proporţie de 49,5% de discretul om de afaceri Gheorghe Iaciu. Compania are 225 mil. lei capitalizare, o acţiune fiind tranzacţionată miercuri seară la 0,8 lei, în scădere cu 1,2% faţă de şedinţa precedentă.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO