Digi, cel mai mic punctaj la relaţia cu investitorii dintre cele mai recente companii listate. Niciun răspuns la solicitările incognito ale BVB

20 oct 2017 Autor: Liviu Popescu

Chiar dacă a avut cea mai mare ofertă de listare la bursă a unei companii private şi a marcat totodată intrarea unui nou sector la tranzacţionarea, Digi Communications are multe aspecte de îmbunătăţit când vine vorba de relaţia cu investitorii, reiese din Cartea Albă a Comunicării Companiilor listate realizate de BVB.

Publicaţia este rezultatul unei analize realizată de BVB cu scopul de a evalua calitatea, completitudinea şi acurateţea informaţiilor furnizate investitorilor de către emitenţii listati pe piaţa principală.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 20.10.2017

 
Cuvinte cheie:
Digi
, investitori
, listare
, solicitari
, BVB
, relatie
, informatii
, comunicare
, tranzactionare
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide